Despre noi

Bijuteriile nu mai sunt de mult un eveniment, ci reprezinta expresia potrivita a unei stari sau a unui suflet. Ludika Handmade isi doreste sa surprinda si sa capteze in piesele sale pasiunea pentru frumos, energia diversa si mereu schimbatoare a eternului feminin.

"Ca sa ma porti cu drag" reflecta adresarea personalizata catre sufletul si sensibilitatea oricarei femei care alege sa poarte accesoriile noastre. Realizate din pietre semipretioase, margele si cristale din sticla, accesorii metalice placate cu aur si argint, sarma de cupru, perle de cultura sau margelute japoneze Toho si Miyuki, piesele unicat lucrate manual pot fi asortate oricarei tinute, ocazii sau personalitati.

"Cochetaria incepe devreme" este deviza liniei pentru fetite si adolescente. Bentitele, cordelutele, clamele si brosele realizate din diverse materiale textile si imbogatite cu margelute de nisip, nasturei din lemn sau pietre semipretioase sunt menite sa trezeasca imaginatia si abordarea diferita a ideii de accesorizare.

Va asteptam cu drag in magazinul nostru, 

Echipa Ludika Handmade