Modalitati livrare

IMPORTANT!!! Pentru ca produsele noastre sunt lucrate manual, din momentul lansarii unei comenzi, executia lor poate dura de la 0 la 72 de ore inainte de a fi expediata. Acest termen este influentat de ordinea primirii comenzilor si de numarul produselor comandate de Dvs. 


1. In Craiova (Gratuit in aceeasi zi)

  Livrarea se va face gratuit la adresa mentionata de Dvs. sau la un punct de intalnire din Craiova, stabilit impreuna cu Dvs. la telefon.

  Livrarile se fac de Luni pana Duminica, intre orele 10:00 - 18:00.

2. In Tara (Gratuit peste 149 RON) prin Urgent Cargus

  Livrarea in tara se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 149 RON indiferent de greutate de la un centru al curierului pana la destinatie (in localitatile resedinta de judet). Pentru comenzile a caror valoare este sub 149 RON, transportul este de 14.5 RON (in localitatile resedinta de judet).

  Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 10:00 - 17:00 si Sambata 10:00 - 13:00 prin intermediul partenerului nostru Urgent Cargus.

  Durata de expediere este in medie de ~24 ore.

Deschidere colet la livrare. Este important sa aveti cat mai multa vizibilitate asupra produselor comandate pentru a lua cele mai bune decizii. Noi va oferim posibilitatea deschiderii coletului la livrare si verificare vizuala a continutului timp de 5 minute inainte de a plati suma ramburs.

3. In Tara (Gratuit peste 149 RON) prin Posta Romana

 Livrarea in tara se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 149 RON indiferent de greutate. Pentru comenzile a caror valoare este sub 149 RON, transportul este de 11 RON .

 Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 10:00 - 17:00.

 Durata de expediere este de 3-5 zile lucratoare

 Coletul trimis prin Posta Romana va ramane 10 zile calendaristice la oficiul postal de care apartineti inainte sa se intoarca la noi; daca nu ati primit avizul in 4-5 zile lucratoare de la data de livrare confirmata prin email, va rugam sa mergeti in timp util cu buletinul/cartea de identitate la oficiul postal.